jueves, 9 de julio de 2009

PLATAFORMA PROU. LAS FIRMAS YA ESTÁN EN EL PARLAMENTO DE CATALUNYA


Les 180.169 signatures ja validades han entrat oficialment al Parlament de Catalunya. Només mancava aquest acte de rebuda per a que el procés burocràtic comencés definitivament. Ara, la proposta de llei per l'abolició de les corrides de toros ja és al Parlament de Catalunya esperant la votació.

A partir d'ara, hem d'esperar a que el Parlament de Catalunya obri el termini d'esmenes per als partits i ens comuniqui la data de la primera votació (de les tres que hi haurà).

Així, aviat podrem veure el resultat de l'esforç humà de totes les persones que han intervingut en aquesta iniciativa. En aquest moment, la proposta passa a mans de les instàncies parlamentàries que hauran d'escoltar als ciutadans de Catalunya i ser representatius del nostre sentir respecte les corrides de toros.
La comissió de control de la iniciativa dins el Parlament (l'ens que s'encarrega de controlar el bon funcionament del procediment) va certificar ahir al migdia que, amb la recollida de signatures duta a terme pels promotors, s'ha "superat àmpliament el mínim necessari de cinquanta mil signatures perquè en comenci, pròpiament, la tramitació parlamentària". El president d'aquesta comissió, Sebastià Moralo, va felicitar a la Plataforma PROU pels resultats de la feina que entre tots, hem dut a terme. Ara la comissió de control ho comunicarà a la mesa del Parlament perquè n'iniciï la tramitació parlamentària.

Des de la comissió promotora us traslladem el seu missatge. Estant dins del Parlament representavem a tots, a toros, a fedataris i a la majoría dels catalans.

Estem a les portes de la primera votació que de ben segur serà després de l'estiu (ja que no hi ha debats a l'agost) i tot gràcies a tu, que com a fedatari/a has permès que per primer cop a la història sigui el poble qui posi sobre la taula d'un Parlament l'abolició de les corrides de toros. I amb més possibilitats que mai d'aconseguir-ho.
La Plataforma Prou 2009
www.prou.cat

No hay comentarios: